5 October 2008

Buena Vista Social Club


Оххх, напълни ми се сърцето,или там каквото се казва, кaто прочетох това:

Темпераментните музиканти от Live From Buena Vista – The Havana Lounge, ще стъпят отново в София на 6-ти февруари 2009г. в зала 1 на НДК, по покана на Жокер медиа и със съдействието на “Stella Artois”.
След невероятният успех, който пожънаха в началото на 2008г, Световно известните артисти се завръщат, за да разгорещят емоциите ни отново. На сцената, oсвен героите от филма на Вим Вендерс “Buena Vista Social Club” - Julio Alberto Fernandez, Julienne Oviedo Sanchez и Yanko Pizaco, ще разпознаем и великолепната Teresa Garcia Caturla - дъщеря на известният кубински композитор, диригент и музикант Alejandro García Caturlа. На Великата дама на Кубинската музика, както е известна в цял свят Teresa Garcia Caturla, достойно ще приглася и младата Maria Viktoria Rodriguez.В предстоящото шоу “Live from Buena Vista – The Havana Lounge” ще се насладим на най-темпераментните ритми и горещи емоции. Билетите за “Live from Buena Vista – The Havana Lounge” на 6-ти февруари 2009г. са с цена от 20 до 70 лв.

Някой иска ли да дойде с мен? Естествено няма да се oхарчим със 70 лева, но поне едно 40-50...те трябва, ама ТРЯБВА да се чуят на живо...аз не съм и затова мисля така. и искам, страшно много :)

Ay candela, candela, candela....

10 comments:

Unknown said...

Аз искам! Със сигурност ще бъде страхотно.. ^^

we said...

yeiiiiiiiii :))))))))

бтв. трябва да кажем на Крис, хем че той със сигурност вече знае, защото той беше този, който ми каза да гледам филма за тях и оттам се запалих :)

antina said...

Не можеш да си представиш какво ми се разлива от вътре, като чуя Buena Vista...
И да не ме искахте, аз пак идвам.
... разтапям се, като си го представя само.

we said...

йейй ще се съберем цяла групичка :)))))))))))) ама искате ли тая или другата семдица да си вземем билети, че чувам, че се купуват страшно бързо :(

antina said...

Ако са ги пуснали вече, аз съм ЗА.

we said...

да продадени са даже вече доста...искате лид а се разберем от кои ще си вземем. Аз съм за 40? Гоинг ъп? Други предложения? хем че нз къде точно е това..май трябва да се пита

antina said...

Съгласна съм, на каквото кажете. Ще ми купите ли и на мен?

we said...

of course ;)

nevolna said...

Искам и аз,под яволите! ((:

we said...

ервибади из уелкам! :)